Badkar

Badkar

Badkar till salu !
 
Nu har jag fått dusch och säljer därför mitt älskade badkar, som har gett mig nästan allt. Det har gett mig blod, svett, tårar, desperation och en insikt att jag är en idiot som ger mig på omöljiga projekt. Men det har även gett mig en ofantlig lycka när jag gick i land med projektet och trots tillfällen då jag var på väg att ge upp allt, och allt arbete och material var på väg att hamna i brasan. Det var även en stor lycka när jag testade det praktiskt första gången – och det fungerade, och även klarade av ”tortyrbehandling”, så nu vågar jag lämna 100 års garanti.

Badkaret har även öppnat många dörrar för mig till mässor (Möbelmässan i Stockholm m.fl), tidningar och TV. När jag vann priset för ”Bästa ädellövträprodukt i södra Östersjöregionen” blev jag väldigt glad (googla: almbadkar ädellövträ). Ibland är jag glad att jag är en idiot. Jag är nästan helt säker på att det inte kommer att göras några försök till plagiat, förfalskningar eller kopior. Det här badkaret är nog en ”one of a kind”.

För övrigt fungerar det som ett väldigt skönt badkar där träets isoleringsförmåga gör att vattnet håller sig varmt längre än i ett traditionellt badkar. Det är även utrustat med hjul så att det är lätt att rulla ut på altanen för att titta på solnedgången. Det fungerar även som en bekväm och trygg vilstol där man kan sova tryggt och gott, även utan vatten. Badkaret kan enkelt byggas om till en väldigt liten motorbåt. Jag kan för en billig summa vara behjälplig.
 
Pris 999 000:-