Nyheter

Ett bord i svartek

Hoppas ni gillar denna mörka skapelse, med infällda ränder av aluminium och svart plast. En brutal elegans tycker vi.

Tobaksladorna

Vi har nu avslutat arbetet med att göra 5  kök o 2 "skelett-trappor" till dom  gamla Tobaksladorna i Laholm. I köken har vi lagt krutet på  snickeri o mönsterpassning.

Stommarna kommer från Ikea, vilket innebär att kostnaderna hållits nere trots att kvaliteten är hög o mönsterpassningen ger ett harmoniskt  intryck.

kelett-trapporna är byggda med en ny teknik  där stålet är utbytt  mot trä. Tekniken vi utvecklat gör att vi kan tillverka vackra och personliga trappor i alla former till ett väldigt bra pris.

Kontakta oss för mer info

Vi har förärats ett fint pris

Första pris i tävlingen "The best hardwood products in the South Baltic Region", fick vi för vårt badkar i alm.

 

Det är en tävling som är till för att de mest intressanta ädelträprodukterna i södra Östersjö regionen. Dvs. Sverige, Polen, Tyskland, Lettland och Ryssland. De utvalda produkterna ska marknadsföra regionen. Meningen med tävlingen är att marknadsföra ädelträ och dess användning i produktion.  Projektet "Hardwoods are Good" stöds av EU.

Juryns motivering: "With amazing handcraft skills Anders Ölund use elm trees, dying in the Dutch elm disease, to create unique "sculptural furniture" and interior design." "Quality, not quantity, is the company´s key word. Curiosity and inventivness are our drive forcess."

Stadsparken Laholm

Vi har under en treårsperiod byggt om stadsparken i Laholm. Det är med glädje vi tillsammans med landskapsarkitekten Peter Gaunitz skapat parkunika utsmyckningar mestadels i alm.